ATLETICO OPET ZBRAJA

City za 45 milijuna doveo Sergija Aguera

26.07.2011 u 18:48

Bionic
Reading

Villarrealov veznjak Santiago Cazorla stajat će Malagu 19 milijuna eura, čime će postati najskuplje prodani igrač u povijesti 'žute podmornice', dok je sjajni Argentinac Aguero nova zvijezda u Premiershipu

Španjolski mediji bruje o dva velika transfera. Napadač Atletico Madrida Sergio Agüero u srijedu dolazi u London, gdje bi trebao završiti svoj prelazak u Manchester City, prenosi Marca.

Agüero je ponude dobio jedino iz Juventusa i Cityja, a naposljetku je svom agentu Hernanu Regueri rekao da pripremi transfer među građane'. U srijedu bi se argentinski napadač i njegov agent trebali u Londonu s predstavnikom Atletica dogovoriti o detaljima, a City je već pristao platiti odštetu od 45 milijuna eura. Ako je svota točna, riječ je o jednom od 15-ak najvećih transfera ikada, Atletico je zaradio više nego dvostruko od prelaska tadašnjeg kapetana Fernanda Torresa u Liverpool.

23-godišnji će nogometaš potpisati ugovor na pet godina, tvrdi Marca.

Villarrealov veznjak Santiago Cazorla trebao bi danas potpisati petogodišnji ugovor s Malagom, prenosi AS. Dio španjolskih medija nagađa da bi Villarreal za 26-godišnjeg veznjaka trebao dobiti 19 milijuna eura čime bi postao najskuplji igrač u povijesti kluba.

Cazorla bi tako bio još jedno od poznatijih imena u klubu koje je doveo novi vlasnik iz Katara. Dosad je Malaga kupila Ruuda van Nistelrooya, Joaquina, Jorisa Mathijsena, Jeremyja Toulalana.