najskuplji u povijesti

City za 18-godišnjeg golmana Milana poslao nevjerojatnu ponudu

22.03.2017 u 22:26

Bionic
Reading

Gianluigi Donnarumma sigurno je jedan od najnadarenijih svjetskih golmana u ovom trenutku. Mladi će Talijan već ovog ljeta najvjerojatnije promijeniti klub jer je Manchester City njegovu Milanu poslao ponudu koja se ne odbija...

Engleski mediji otkrivaju kako čelnici Manchester Cityja za ljetni prijelazni rok pripremaju šokantnu ponudu. Spremni su za Milanovog golmana Gianluigija Donnarummu (18) ponuditi nevjerojatnih 150 milijuna eura!

Donnarumma iza sebe ima dvije profesionalne sezone, sjajan je na golu 'rossonera', a debitirao je i na golu talijanske reprezentacije. Sve je već spremno da tek odnedavno punoljetni naslijedi legendu na golu 'azzurra', svog imenjaka Gianluigija Buffona.

U isto vrijeme trener Manchester Cityja Pep Guardiola ima nevjerojatnih problema s golmanima. Prvo je otjerao Joea Harta u Torino, njega je zamijenio Čileanac Claudio Bravo, no niti on nije zadovoljio pa u posljednje vrijeme gol 'građana' čuva Argentinac Wilfredo Caballero.

Ako Milan, koji je u financijskim problemima, prihvati ponudu Cityja, Donnarumma bi postao najskuplji nogometaš u povijesti!