ALI ON OSTAJE 'TOPNIK'

City kupuje 'gotov proizvod' - Mancini želi Van Persieja

08.03.2012 u 12:21

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog kluba Manchester City, Roberto Mancini, priznao je interes za trenutno najboljeg strijelca engleskog Premiershipa – Robina van Persieja

S 32 pogotka ove sezone u svim natjecanjima 28-godišnji Van Persie odlučio je odgoditi pregovore s Arsenalom oko produljenja ugovora koji mu na ljeto istječe. Tu će situaciju, ako se nastavi, pokušati iskoristiti menadžer Cityja, Roberto Mancini.

'Ako postoji neki dobar igrač koji želi napustiti klub, uvijek ćemo biti zainteresirani. Mislim da su sve bolje momčadi zainteresirane za Van Persieja s obzirom da je on trenutno jedan od najboljih napadača Europe zajedno s Messijem, Cristianom Ronaldom, Sergijom Agüerom i Mariom Balotellijem. Međutim, mislim da će ostati u Arsenalu', rekao je Mancini britanskim medijima.

Nagađa se da je City spreman ponuditi Nizozemcu 220 tisuća funti tjedno što je navodno daleko veća plaća od one koju prima u Arsenalu. No, čak i unatoč tome, Talijan na klupi "građana" smatra da Van Persie ostaje 'topnik'.

'Vjerujem da će Arsenal na ljeto biti vrlo aktivan na tržištu i dovesti nekolicinu dobrih igrača što će uvjeriti Van Persieja da ostane vjeran klubu', zaključio je Mancini.