NJEGOVO DJELO

Ćiro slavi preobrazbu Zadra: Moji igrači više nisu babe!

19.09.2014 u 20:53

  • +4

MAXtv Prva liga, 9. kolo: Lokomotiva - Zadar

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Bionic
Reading

Miroslav Blažević zabilježio je svoju drugu uzastopnu pobjedu otkad je preuzeo Zadar te se nada izbjegavanju poraza i u sljedećem kolu na Parku mladeži…

Zadar je na početku sezone nizao teške poraze, no otkad ga je Ćiro preuzeo, sve se promijenilo. S dvije lijepe pobjede popeo se u gornji dom MAXtv Prve lige i izjednačio s Hajdukom na trećem mjestu, uz utakmicu više.

Protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj Zadar možda nije imao terensku inicijativu, ali jedini gol postigao je prekrasnim udarcem Ivor Weitzer, za novi uspješan posao Ćirinih 'sinova'.

'Moglo je biti i drugačije, ali naši su se dečki trudili, jako su se dobro branili i bili vrlo opasni u kontranapadu. Sve u svemu, mislim da smo zasluženo pobijedili,' izjavio je Miroslav Blažević nakon utakmice te se osvrnuo na preobrazbu ekipe u ova dva tjedna:

'Nisam mogao nešto osobito napraviti na tehničko taktičkom planu, ali postigao sam jedan psihološki šok i to su danas ratnici, više nisu babe.'

Potkraj utakmice slavni je trener isključen nakon burne reakcije kod jednog sudačkog previda.

'Nisam nikoga niti psovao, ne znam što je razlog isključenju, ali trebalo je izbaciti Ćiru, da i on dođe u evidenciju,' zaključio je u svom stilu te najavljuje gostovanje na Parku mladeži sljedeći vikend, gdje se također nada barem bodu.

S druge strane, dobroj seriji Lokomotive došao je kraj, iako je ovog petka bila veliki favorit.

'Upozoravali smo cijeli tjedan da će ovo biti izuzetno teška utakmica. Igrali smo prestatično, s prevelikim brojem dodira u sredini, nismo uspjeli proći po boku i onda naravno da je rezultat takve igre poraz,' zaključio je Tomislav Ivković koji se nada boljem ishod u sljedećem kolu protiv Osijeka.