MLADEN ANIĆ NA ČELU KLUBA

Ćiro dobio nasljednika na klupi NK Zadar; dolazi Igor Štimac!

05.01.2015 u 14:47

Bionic
Reading

Nogometni klub Zadar u posljednje je vrijeme u velikim problemima jer osim uhićenja predsjednika Nadzornog odbora Rene Sinovčića te direktora Dalibora Zebića, koji su kasnije podnijeli ostavke, prije nekoliko dana ostali su i bez trenera jer je klub napustio Miroslav Ćiro Blažević

Međutim, ljubitelji nogometa u Zadru nisu dugo čekali na promjene. Kako piše portal 057info.hr, na današnjoj sjednici Nadzornog odbora NK Zadar prihvaćene su neopozive ostavke Rene Sinovčića i Dalibora Zebića.

Za novog predsjednika Nadzornog odbora izabran je Mladen Anić, dok je za novog predsjednika uprave imenovan Sergio Dunatov.

Vinar Mladen Anić i do sada je bio u Nadzornom odboru koji još uvijek ima četvoricu članova: peti će biti izabran na skupštini kluba koja bi bila za mjesec dana.
Na sjednici NO-a nije se razgovaralo o imenu novog trenera NK Zadar.

Za to mjesto izgleda da se ponudio se Igor Štimac koji je danas kao prijatelj kluba i Rene Sinovčića viđen u klupskom prostoru na Stanovima, a novinarima je izjavio da je spreman pružiti svoju pomoć koliko god bude mogao.

Na sjednici NO-a dogovoreno je s Josipom Bepom Bajlom, predsjednikom skupštine, da se stupi u kontakt s još uvijek aktualnim trenerom Miroslavom Ćirom Blaževićem kako bi se sredio ugovorni odnos. Do raskida ugovora s Ćirom vjerojatno će doći sporazumno, piše 057info.hr.

Tako je bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, koji je nedavno pokušao doći do mjesta izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, pronašao novi posao. Očito se zaželio nogometa i novog velikog izazova.

S druge strane, u NK Zadru se mogu pohvaliti kako su u jednoj sezoni na njihovu klupu sjela dva bivša hrvatska izbornika. Tako nešto teško da se može ponoviti…
364551,362454,361932,360963