UOČI SUSRETA GODINE

Ćirin savjet Mihajloviću o seksu prije utakmice

20.03.2013 u 08:48

Bionic
Reading

Miroslav Blažević dao je novi intervju za jedan od srpskih medija uoči dvoboja Hrvatske i Srbije. 'Trener svih trenera' zahvalan je sugovornik koji je i sada bio zanimljiv u svojim odgovorima

Blažević je pričao kako mu i dan danas u Beogradu viču: 'Ćiro, majstore!', dok je u Hrvatskoj i dalje 'Ćiro ped..'. Prisjetio se, po tko zna koji put, dva kvalifikacijska susreta Hrvatske i Jugoslavije 1999, kada je on bio na klupi 'kockastih'.

Za SportNetwork je izjavio kako očekuje pobjedu Hrvatske koja je bolja u veznoj liniji i napadu, ali da su moguće sve tri opcije, jer je to ipak derbi.


Blažević je u svojem stilu udijelio i jedan savjet srpskom izborniku Mihajloviću koji je igračima zabranio seks prije utakmice godine.

'Siniša je egoist! On misli da su žene samo za njega! Siniša, varaš se, nije dovoljno biti ljepuškast i lijepo se oblačiti, kako si to naučio u Italiji. Siniša, ne uskraćuj to zadovoljstvo svojim igračima koje ih ostavlja u normalnom životu. To im može više koristiti nego štetiti.'