MUČI GA RAME

Čilić zaredao otkazima; nakon konferencije otpao i turnir u Brisbaneu

30.12.2014 u 15:49

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zbog ozljede ramena – koja ga muči već duže vrijeme - je otkazao ATP turniru u Brisbaneu početkom siječnja

Uoči priprema za prvi Grand Slam sezone, koji 19. siječnja počinje u Melbourneu, to svakako nije dobra vijest za pobjednika US Opena.

Je li za ovo pogoršanje ozljede kriv i nastup u Singapuru, gdje je uz njega nastupio i Goran Ivanišević, nije poznato. Mnogi su uvjereni kako je upravo taj turnir najveći krivac što je Čilić otkazao turnir u Brisbaneu.

Tu je vijest potvrdio i direktor turnira Cameron Pearson koji je kazao:

'Deveti tenisač svijeta Marin Čilić nije se uspio na vrijeme oporaviti za ovo natjecanje', kazao je Pearson.

Podsjetimo kako će na turniru u Brisbaneu igrati TOP igrači svijeta kao što su Roger Federer, zatim Japanac Kei Nishikori, Kanađanin Miloš Raonić, Bugarin Grigor Dimitrov i drugi.

Dodajmo ovoj vijesti kako je Čilić zbog loših vremenskih uvjeta nije bio u mogućnosti na vrijeme stići u Zagreb te je morao otkazati najavljenu press konferenciju za PBZ ZAGREB INDOORS 2015. koja se trebala održati u utorak 30. prosinca.

Iako će 2014. pamtiti po najvećem uspjehu u karijeri, s dva otkazivanja u jednom danu zasigurno je Čiliću želja da ga u 2015. uđe bez problema te ga zaobiđu ozljede. U Australiji ga ionako čeka sunce i velika vrućina pa će snijeg i veliku hladnoću brzo zaboraviti.