POHVALE DEL POTRA

'Čilić može nastaviti s nizom pobjeda'

24.01.2010 u 13:16

Bionic
Reading

Nakon maratonskog meča argentinski tenisač Juan Martin del Potro čestitao je Marinu Čiliću na pobjedi i priznao da je hrvatski predstavnik na kraju bio zasluženo bolji

Peti igrač svijeta Juan Martin del Potro neće nakon US Opena osvojiti drugi grand slam u nizu. Odličnog Argentinca zaustavio je Marin Čilić koji je tako najavio velike stvari ove godine.

'Marin je igrao odlično. Bio je bolji od mene. Nakon četiri sata igre morate ostati koncentrirani, no on mi je rano, u petom setu oduzeo servis. Imao sam priliku u posljednjem gemu, ali sam promašio jedan forehand, no ponavljam, igrao je jako dobro', rekao je 21-godišnji Del Potro koji je pet dana stariji od Čilića:

'Osvojio je nedavno turnir, sve je pobijedio. Mislim da ima priliku da tako i nastavi. U četvrtfinalu igrao protiv Roddicka ili Gonzaleza može pobijediti bilo kojega. Želim mu dalje puno sreće.'

A što kaže sretni pobjednik?

'Danas sam igrao najbolje dosad. On je, mislim, bio umoran i mučio se, a ja sam se stvarno dobro osjećao. Imao sam na svoj strani i lude navijače', rekao je Čilić.