pokazao strast

Čilić kakvog nikad niste vidjeli! Zbog ovih psovki nitko mu ne zamjera

23.01.2018 u 21:38

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Marin Čilić ušao je u polufinale Australian Opena, nakon što mu je Rafael Nadal u petom setu, zbog bolova, predao meč

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić po drugi put u karijeri plasirao se u polufinale Australian Opena, nakon što mu je prvi tenisač svijeta Rafael Nadal predao četvrtfinalni dvoboj pri rezultatu 3:6, 6:3, 6:7 (5), 6:2, 2:0 nakon tri sata i 47 minuta borbe.

  • +18
Četvrtfinale Australian Opena Čilić - Nadal Izvor: Reuters / Autor: ISSEI KATO

'Bio je to nevjerojatan meč. Stvarno je šteta zbog Rafe. On je nevjerojatan natjecatelj. Uvijek daje sve od sebe i velika je nesreća da je ovako morao završiti meč', kazao je Čilić.

Bio je to sedmi Čilićev dvoboj protiv Nadala i druga pobjeda našeg tenisača, koji je Španjolca svladao 2009. u Pekingu, kad su se prvi put sastali.

'Izuzetno sam zadovoljan svojom igrom. I prije ovog meča sam igrao dobro, no ovo je bilo na vrlo visokoj razini', dodao je Čilić.

A osim njega, zadovoljni su hrvatski navijači. Neki su otišli toliko daleko da su njegov emotivni ispad - i žestoko psovanje sutkinje koja ga je opomenula zbog preduge pauze.

'OK, znači Rafa još niti jednom nije prekoračio 25 sekundi?', odgovorio je Marin sutkinji, a rasprava je potrajala neko vrijeme.

Onda je naš tenisač sjeo na klupu i počeo galamiti.

-'Zašto meni ovo svaki put rade? Zašto? Je*em ti mater', žustar je bio Čilić, kojem su na društvenim mrežama poručili kako će zbog ovog istupa, vrlo emotivnog, postati još bolji igrač.