VELIKI IZAZOV

Čilić ima razloga strahovati uoči meča s Ivom Karlovićem!

01.11.2016 u 20:14

Bionic
Reading

Marin Čilić u odličnoj formi došao je u Pariz osigurati nastup na završnom turniru osmorice najboljih, no Ivo Karlović neugodan je protivnik svakome i zna kako svladati najboljeg hrvatskog tenisača...

Čilić je trijumfirao prošli tjedan u Baselu i približio se plasmanu na završnicu u Londonu, no mora to potvrditi ovaj tjedan na velikom ATP 1000 turniru u Parizu. Prijetnja su mu Berdych i Goffin, ali već bi pobjeda u prvom meču na turniru Marina značajno približila željenom cilju.

No, u tom će meču imati iznimno težak zadatak, jer ga čeka okršaj s Ivom Karlovićem. Za većinu tenisača to je najnezgodniji mogući protivnik, zbog snažnih servisa i kratkih poena koji potpuno uništavaju ritam dvoboja.

Karlović i Čilić imaju međusobni omjer pobjeda i poraza izjednačen na 2:2, a posljednji meč dobio je Marin ove godine u Montrealu.

Dobra forma i nedavni uspjesi Čiliću ne donose puno toga u meču s Karlovićem, jer gotovo da ga čeka lutrija na terenu i potpuno izjednačen meč u kojem će kao i uvijek kad igra Div sa Šalate odlučivati nijanse.

S obzirom da je Berdych prošao dalje protiv Souse i nastavlja prijetiti, Čiliću je zaista potreban trijumf protiv Ive, ali jako će se namučiti da ga ostvari...