CHINA CUP NA MAXTVU

Čile s dva dinamovca testira pomlađenu Hrvatsku; evo gdje ih gledati!

11.01.2017 u 08:54

Bionic
Reading

Nakon što je Island golovima Finnbogasona i Arona Sigurdarssona nadigrao domaćina Kinu 2:0 u srijedu s početkom u 12.35 po hrvatskom vremenu uz prijenos na kanalu Arenasport 3 (MAXtv) Hrvatska će svoju prvu utakmicu igrati protiv Čilea

Pomlađena reprezentacija Hrvatske otputovala je ovog vikenda u Nanning te će tijekom tjedna odigrati dvije utakmice na prvom izdanju China Cupa, turnira koji će nam pokazati koliko toga mogu mladi talenti MAXtv Prve lige, predvođeni Josipom Pivarićem i Frankom Andrijaševićem.

>> Nakon 40 sati puta nogometaše u Kini dočekao 'težak zrak'

Kako i gdje gledati China Cup?

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice China Cupa možete gledati putem usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra u srijedu s početkom u 12.35 po hrvatskom vremenu uz prijenos na kanalu Arenasport 3. Protivnik je Čile, koji će također nastupiti u pomlađenom sastavu, ali uvijek je neugodan protivnik. U napadu Čilea među prvih 11 najavljen je igrač zagrebačkog Dinama Junior Fernandes, a na klupi je i Angelo Henriquez koji će, kako je najavio njihov izbornik Pizzi, dobiti priliku. Mogu li dva igrača Dinama napraviti probleme pomlađenoj Hrvatskoj?

Kao što je poznato, zbog problema sa snijegom i zahlađenjem put do Nanninga trajao je čak 40 sati.

'Moramo bez alibija ući u utakmicu i pokazati se u najboljem svjetlu. Dat ćemo sve od sebe, znamo čiji dres nosimo i nema druge. Pokušat ćemo se nametnuti i izborniku', kazao je vezni igrač Rijeke Franko Andrijašević.

'Sve su reprezentacije došle s ambicijom biti što je moguće bolje i u tom nastojanju domoći se pobjede i trofeja. I mi smo došli s istom ambicijom; sve protivnike poštujemo, iako možemo smatrati Čile favoritom zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Hrvatska ipak protiv svakoga želi biti svoja, tražiti pobjedu, dakle i prolaz do finala China Cupa', najavio je izbornik Ante Čačić.

Ovisno o rezultatu utakmice s Čileom, Hrvatska će igrati u subotu ili nedjelju, s ranim početkom u 8.35 po hrvatskom vremenu, naravno uz izravni prijenos.

China Cup, raspored utakmica (MAXtv):

Utorak, 10.1.:
Kina - Island  0:2

Srijeda, 11.1.:
Čile – Hrvatska (Arenasport3, 12:35)

Subota, 14.1.:
Utakmica za 3. mjesto (Arenasport3, 8:35)

Nedjelja, 15.1.:

Finale (Arenasport3, 8:35)