ODŠTETA ZA ŠPANJOLCA

Cijena Fabregasa je 40 milijuna funti

06.07.2009 u 10:49

Bionic
Reading

Najveća Arsenalova briga prije početka sezone je kako zadržati veznjaka Cesca Fabregasa za kojeg je zanimanje pokazalo nekoliko klubova. Postala je i poznata cijena španjolskog reprezentativca

Menadžer 'topnika' Arsene Wenger je na sve većim mukama. Pod hitno treba pronaći pojačanja koja bi mu jamčila da će se Arsenal sljedeće sezone uključiti u borbu za naslov engleskog prvaka, ali istodobno mora zadržati i kapetana momčadi Cesca Fabregasa koji je na meti nogometnih velikana među kojima je i Barcelona.

Engleski novinari su od neimenovanog člana vodstva Arsenala doznali kako bi 40 milijuna funti bilo dovoljno da se kupi Fabregas.

'Nitko od nas ne želi da Fabregas ode, ali postoji iznos koji se ne može odbiti. Ako u klubu dobijemo ponudu od 40 milijuna funti, tada će to biti veliki pritisak na Arsenal da proda svog veznjaka', poručio je neimenovani izvor.

Cijena je poznata, a sada su na redu kupci.

Inače, najuporniji su iz Barcelone koji žele već ove sezone vratiti izgubljenog sina koji je sa 16 godina napustio Nou Camp. I predsjednik Katalonaca Joan Laporta je izjavio da 'Fabregas ima Barcelonu u genima' i da bi trebao igrati za njih.