BOLESNI UMOVI

Cijeli 'Otok' u šoku! Trener Chelsea primio najodvratnije moguće prijetnje, u pitanju su djeca...

25.02.2023 u 16:11

Bionic
Reading

Chelseajev trener Graham Potter otkrio je kakve bolesne prijetnje dobiva od internetskih trolova zbog slabih rezultata momčadi

U petak je trener 'Bluesa', koji je pred otkazom, otkrio da je bio žrtva odvratnih e-mailova, jer je njegova momčad u zadnjih deset prvenstvenih utakmica ostvarila tek dvije pobjede i nalazi se tek na desetom mjestu Premiershipa.

'Stigli su mi neki ne baš lijepi e-mailovi u kojima se želi da ja umrem i žele da moja djeca umru. To nije ugodno. Ako idete na posao, a netko vas vrijeđa, neće vam biti ugodno i ako vas nazivaju najgorom osobom u povijesti kluba', rekao je potreseni Potter te je dodao:

  • +7
Borussia Dortmund - Chelsea, osmina finala Lige prvaka, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

'Mogu reći: 'Oh, nije me briga', ali znate da bih lagao, jer je svima stalo što ljudi misle jer smo stvoreni da budemo društveno povezani. I želim uspjeti ovdje, tako da je besmislica ta ideja da me nije briga. I zamolio bih vas da pitate moju obitelj kakav je bio život meni i njima. Nije bilo nimalo ugodno.'

Inače, Potter je u siječnju za potpisivanje osam novih igrača potrošio 286,8 milijuna funti, ali Chelsea je zabio samo jedan gol u posljednja četiri dvoboja.

Oglasila se je i udruga navijača Chelsea koja je osudila prijetnje koje je primio Potter.