MAGLA VELIKA ATRAKCIJA

Cijela Europa priča o utakmici na Maksimiru, ali ne zbog povijesne pobjede 'modrih'

08.11.2018 u 22:48

Bionic
Reading

Ljubitelji nogometa sa zanimanjem su diljem Europe pratili utakmicu Dinama i Spartaka, ali ne zbog 'modrog' rušenja europskog prokletstva, već zbog magle koja je susret učinila neobičnim i pomalo bizarnim...

Dinamovi navijači pamtit će do kraja života ovaj četvrtak kada su njihovi ljubimci nakon punih 48 godina 'prezimili' u Europi i pokazali da mogu igrati važnu ulogu na međunarodnoj sceni.

  • +11
Europska liga, skupina D: Dinamo - Spartak T. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Oni drugi susret će protiv Spartaka pamtiti po gustoj magli koja je praćenje dvoboja činila gotovo nemogućim, kako televizijskim gledateljima tako i na tribinama.

Na društvenim mrežama još za vrijeme trajanja utakmice moglo se pročitati pregršt šala na temu magle u kojoj je malotko mogao vidjeti četiri pogotka koja su pala, u što su se uključili čak i pojedini mediji s pravima na objavljivanje golova, poput Bleacher Reporta.

Dakle, magla je ukrala dio Dinamovog šoa, ali bit će još prilika u Europi ove sezone da momčad koju sjajno vodi Nenad Bjelica zablista punim sjajem i ponovo skrene pažnju na sebe...

Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.