HEJA HEJA CIBOSI

Cibosi nakon visoke pobjede slavili s Bandićem u svom kafiću!

24.12.2012 u 17:55

Bionic
Reading

U prolazu Cibone u Savskoj cesti, nedugo nakon visoke pobjede nad mađarskom momčadi Szolnoki Olaj, gotovo svi igrači i čelnici kluba posjetili su preuređeni caffe bar Heja heja Cibosi

Iako na otvaranje klupskog kafića, u kojem će ubuduće svoje jutarnje kave ispijati igrači i zaposlenici kluba, nisu došli Amerikanci, atmosfera je bila sjajna.

Na zadovoljstvo direktora Cibone Zdenka Antunovića na otvaranju kafića pojavio se najvažniji čovjek Grada Zagreba Milan Bandić koji je iste večeri u probni zimski režim rada pustio fontane kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Ulici Hrvatske bratske zajednice.

U novi Cibonin kafić, u kojem dominiraju fotografije iz bogate povijesti dvostrukog Prvaka Europe, osim igrača prve momčadi, stigle su i klupske legende poput Andre Knege, Mihovila Nakića, Svena Ušića i drugih.

Među gostima su bili Željko Jukić i njegov sin Dinko, poznati vukovarski plivač koji nastupa za Austriju, zatim Dino Repeša - sin trenera Unicaje i izbornika Hrvatske Jasmina Repeše koji je nedavno krenuo očevim stipama ('postao sam pomoćni trener juniora Unicaje') - a goste je svojim jedinstvenim upadicama zabavljao poznati glumac Enis Bešlagić.

Gostima je predstavljen i novi kalendar Cibone za 2013. s vrlo atraktivnim fotografijama, a za dobru atmosferu bio je zadužen i DJ.

S obzirom na to da je godina završena pobjedom, u Ciboni se nadaju kako će im 2013. biti vrlo uspješna. Ipak u njoj brane titulu Prvaka Hrvatske.

Fotografije s otvaranja kafića možete pogledati OVDJE