REAKCIJE NAKON OKRŠAJA

Češka razočarana, Del Bosque ponosan na svoje Španjolce

13.06.2016 u 19:38

Bionic
Reading

Vicente del Bosque nije zabrinut nakon teško izborene pobjede svoje reprezentacije protiv Češke, a Pavel Vrba priznaje da je razočaran zbog izgubljenih bodova...

Aktualni europski prvaci možda nisu briljirali ovog ponedjeljka, ali svejedno su upisali pobjedu protiv Češke. Nakon mnogo jalovih poluprilika, Iniesta je u 87. minuti pronašao Piquea koji je glavom odlučio utakmicu. Dovoljno da izbornik bude zadovoljan.

'Svi žele biti efikasniji, pa i mi. No, kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja, stvorili smo puno prilika, i to je najvažnije. Ponosan sam partijom koju su pružili moji igrači protiv vrlo organizirane momčadi Češke,' izjavio je Vicente del Bosque nakon susreta.

Češki izbornik Pavel Vrba nije krio svoje razočaranje izgubljenim bodom u posljednjim minutama.

'Znali smo koliko je Španjolska moćna, da su favoriti te da će ova utakmica biti veliki test za nas. Španjolska je očekivano bila bolja kad je u pitanju posjed lopte, a stvorili su i više prilika. Tužni smo jer smo primili gol pred kraj susreta, u 87. minuti. Dali smo svoj maksimum, imali smo par prilika da postignemo gol, što se rijetko događa protiv Španjolske. Na kraju moram reći da smo razočarani jer nismo izvukli barem remi,' priznaje strateg reprezentacije s kojom igra Hrvatska u petak u St. Ettieneu.