POVRATAK NAVIJAČA

Čeka se ždrijeb: stiže li opet Partizan na Maksimir?

17.07.2014 u 13:32

Bionic
Reading

U zagrebačkom Dinamu s nestrpljenjem se čeka ždrijeb u petak u Nyonu za treće pretkolo nogometne Lige prvaka

Kao jedan od mogućih protivnika Dinama spominje se i beogradski Partizan koji bi zasigurno bio pravi magnet za navijača. Vjerojatno protiv takvog ždrijeba, u situaciji kada treba vratiti gledatelje na stadion (na Žalgirisu je bilo svega 4.122 gledatelja!), nitko u Dinamu ne bi imao ništa protiv. Vjerojatno ni trener Zoran Mamić koji je svjestan da bi to dodatno motiviralo momčad te probudilo uspavane navijače...

Navijači Dinama još danas prepričavaju povijesnu pobjedu od 5:0 nad Partizanom iz 1997. kada je potražnja za ulaznicama premašila sve rekorde.


Međutim, kada je o Dinamu i Partizanu riječ, prvo obje momčadi trebaju 'preskočiti' prepreke iz drugog pretkola Lige prvaka; Dinamo brani 2:0 protiv litavskog Žalgirisa, a Partizan na Fraskim otocima brani 3:0 protiv HB Torshavna.

Kada je o Partizanu riječ, za Dinamo bi to bio vrlo dobar ždrijeb, jer momčad iz Beograda ima financijskih problema. Najveća je opasnost iskusni napadač Partizana Danko Lazović (Torshavnu je zabio dva gola) koji je navodno zbog nezadovoljstva vrlo blizu odlaska iz kluba.

Dodajmo još kako su prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka na rasporedu 29. i 30. srpnja, a uzvrati 5. i 6. kolovoza.