FINALNI DANI KUTIJE ŠIBICA

Čeka nas vrhunac malonogometnih uzbuđenja u Zagrebu

23.12.2015 u 12:45

Bionic
Reading

Najveći malonogometni turnir regije približava se završnici, a vrhunac će biti od 26. do 28. prosinca 2015. kada će se saznati novi pobjednici 45. izdanja Kutije šibica powered by Coca Cola

Polako, ali sigurno približava se završetak 45. izdanja Kutije šibica powered by Coca Cola, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji. Nakon više od 120 odigranih utakmica u seniorskom djelu turnira te preko 470 postignutih pogodaka, Kutija ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja. Naime 26.12.2015. počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti momčadi koje pretendiraju na naslov i igrači koji će svojim potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.

Nakon velikih četvrtfinalnih okršaja, momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u nedjelju 27.12.2015. u večernjim satima počet će polufinalne utakmice, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi kako u seniorskoj, tako i u veteranskoj konkurenciji Kutije. Kao i prethodnih godina, sigurno je će da će i ovogodišnje polufinalne utakmice biti neizvjesne i borbene do samog kraja u kojima će puno veći naglasak biti na obrani, a s ciljem da dođu na korak od osvajanja “najvažnijeg” malonogometnog trofeja u svojim karijerama.

Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji mladeži te se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica. Uz bogat nogometni program, veliki broj malonogometnih iznenađenja kojih sigurno neće nedostajati, organizatori su pripremili i veliki broj iznenađenja, nagradnih igara i dobre zabave, koja će obogatiti završetak još jedne Kutije šibica powered by Coca Cola.

Zato ne propustite finalne dane Kutije šibica, kupite svoje ulaznice po uistinu prihvatljivim cijenama od 10 kuna, a više informacija o samom turniru, rasporedu utakmica i svemu što vas očekuje na finalnim danima saznajte OVDJE