BORBA ZA FINALE ABA LIGE

Cedevita u Draženovu domu igra odlučujuću utakmicu protiv Budućnosti; uz dva klika osvojite na vrijeme svoje vrijedne ulaznice

05.04.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Hrvatski prvak Cedevita u nedjelju 7. travnja (19.00) igra odlučujuću utakmicu polufinala regionalne ABA lige protiv najmoćnijeg crnogorskog kluba Budućnosti. U borbi za ulazak u finale Cedeviti je u Košarkaškom centru Dražen Petrović potreban i šesti igrač, a prema najavama dvorana bi mogla biti puna. Najbrži i najspretniji čitatelji tportala uz dva klika mogu do vrijednih ulaznica

Momčad trenera Slavena Rimca, nakon pobjede u Zagrebu i vodstva u seriji 1-0, poražena je u uzvratnoj utakmici u sjajnoj atmosferi u Podgorici 87:72. Podatak kako u Draženov dom dolazi momčad u kojoj igra nekoliko bivših i budućih NBA igrača, te momčad koju s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša, dovoljan je magnet za gledatelje.

U krcatoj Morači Cedevita je prijetila gotovo 35 minuta i bila je blizu plasmana u finale, ali je Budućnost u završnici odigrala bez pogreške. No, treća odlučujuća utakmica igra se u Zagrebu, a najbolju poruku igračima podgoričkog kluba poslao je bek Cedevite Filip Krušlin:

'Vidim da su igrači Budućnosti bili jako nabrijani na utakmicu, za provokacije i za sve ostalo. Nadam se da će se dobro pripremiti za treću utakmicu jer će poslije ići kući pognutih glava', kazao je samouvjereni Zagrepčanin Krušlin koji je kao klinac, dok je još pohađao osnovnu školu, počeo igrati košarku u Zrinjevcu, a prije dolaska u Cedevitu igrao je u dresu Cibone gdje mu je također trener bio - Slaven Rimac.

'Pritisak je velik na obje ekipe, ali očekujem odličnu atmosferu i dobru utakmicu, a neka pobijedi bolji', kazao je trener hrvatskog prvaka Slaven Rimac.

Rimac je svjestan kako nakon treće utakmice više nema prilike za popravak i jedna će momčad u nedjelju završiti natjecanje.

'Važnost utakmice i činjenica da je ovo majstorica sigurno utječe na igrače. Ima igrača koji su za takve utakmice, a neki nisu. Vidjet ćemo u nedjelju. Na terenu ima puno faktora, a igrači će dati sve odgovore. Ako imaš karakterne igrače, onda je pritisak dobra stvar', dodao je Rimac.

Pet čitatelja tportala darujemo s po dvije ulaznice za utakmicu KK Cedevita vs Budućnost Voli (KC Dražen Petrović, 07.04., 19 h). Dobitnici su Mirna Konevski, Željko Dastlik, Julia Čulina, Daniel Glavan i Petar Magdić.