EUROLIGA

Cedevita protiv Zvezde; prihod od ulaznica za Vukovarski vodotoranj

04.04.2016 u 18:00

Bionic
Reading

Posljednju ovosezonsku utakmicu TOP 16 Eurolige KK Cedevita igra u petak u Zagrebu, KC Dražen Petrović, protiv KK Crvena Zvezda Telekom s početkom u 19 sati

Odluka kluba je da se kompletan prihod od ulaznica s te utakmice donira projektu obnove Vukovarskog vodotornja. S obzirom na karakter utakmice i kvalitetu protivnika s kojim su se ove sezone sastali već 5 puta (2 pobjede i 3 poraza) u Cedeviti vjeruju da će posjeta biti velika te da će se uspjeti skupiti značajna financijska sredstva za donaciju.

Podsjetnik, KK Cedevita je u prošlim sezonama aktivno promicala obnovu Vukovara organiziravši lani završnicu Kupa Krešimir Ćosić u dvorani Borovo naselje kao i godinu ranije organiziravši u istoj dvorani utakmicu A-1 Lige za prvaka s Alkarom. Potaknuti kontinuitetom pomaganja Gradu Heroju došlo je do akcije pomaganju obnovi vodotornja.

Ulaznice za utakmicu Cedevita – Crvena Zvezda Telekom mogu se kupiti po cijeni od 25 Kn, na prodajnom mjestu Dom košarke Cedevita na Velesajmu u srijedu i četvrtak 15:00 – 20:00, od srijede u poslovnicama Tiska i Tisak Medie, na benzinskim postajama Petrol, Exlusive Change mjenjačnicama, poslovnicama Atlas Airtoursa, Autotransa, Dalas Music Shopa i Aquariusa, s tim da se mogu kupiti i online preko sustava www.eventim.hr. Blagajne KC Dražen Petrović otvorene su u petak od 15 sati do početka utakmice.