VILLAS-BOAS NA UDARU KRITIKA

Čech brani trenera: Mi radimo gluposti na terenu, a ne on

24.11.2011 u 20:05

Bionic
Reading

Gazda Chelsea Roman Abramovič nije više toliko uvjeren u trenerske sposobnosti Portugalca Andrea Villas-Boasa koji je prošlog ljeta došao na Stamford Bridge kao novi spasitelj. Poraz od Bayera u Ligi prvaka uzdrmao je stolicu mladog portugalskog stratega. No golman Chelseaja Petr Čech brani trenera

Momčad Chelseaja izgubila je i treću utakmicu od posljednjih pet, ovog puta poraženi su od Bayera 2:1 iako su do pred sam kraj utakmice imali vodstvo. Tim porazom krenule su i spekulacije engleskih medija koji tvrde kako gazda Abramovič samo čeka novi kiks trenera Villas-Boasa da mu uruči otkaz.

Dok se mediji zabavljaju prognoziranjem koliko će dugo Portugalac ostati na klupi momčadi sa Stamford Bridgea, dotle golman Petr Čech je stao u obranu svog trenera tvrdeći kako igrači moraju preuzeti odgovornost za poraze.

'Trener nije na terenu i on ne igra. Mi igrači smo na terenu i radimo gluposti i greške. Trener ne može napraviti ništa kad netko individualno pogriješi. On samo sjedi na klupi. Zbog toga smo mi igrači ti koje treba kritizirati i toga smo svjesni. Mi moramo promijeniti stvari. Nije lako, ali ćemo se truditi', kazao je Čech.