SANTI SE PROSLAVIO

'Cazorla je briljantan, užitak je igrati s njim!'

18.12.2012 u 13:25

Bionic
Reading

Santi Cazorla oduševio je svoje suigrače odličnim nastupom uz tri postignuta pogotka i asistenciju na gostovanju kod Readinga

Arsenal je konačno odigrao jednu pravu utakmicu u Premiershipu. Na gostovanju kod posljednje momčadi u Ligi Topnici su u ponedjeljak navečer utrpali pet komada i tako se vratili u borbu za četvrtu poziciju i ponovni nastup u Ligi prvaka dogodine.

Bila je to briljantna večer španjolskog veznjaka Santija Cazorle, koji je zabio tri gola te upisao jednu asistenciju. Bivši nogometaš Malage i Villarreala svojim je nastupom zaslužio pregršt pohvala od navijača, kao i suigrača.

'Užitak je svakome igrati uz igrača kao što je Santi. Možeš mu dodati loptu kada je pokriven i vjerovati mu da će se izvući i kreirati prilike,' izjavio je Alex Oxlade-Chamberlain pa dodao:

'Pokušavamo njega i Jacka Wilsherea ubaciti između protivničkih linija, između braniča i veznjaka. Kada se nađu u takvim pozicijama, posebno Santi, mogu stvoriti prilike, udarce po golu, golove i asistencije.'

'Cazorla je briljantan igrač i to je dokazao ove večeri s tri gola. Zaslužuje sve pohvale. Jako mu dobro ide s nama i nadam se da će tako nastaviti,' zaključio je mladi 19-godišnji krilni napadač Topnika.