NIJE IMPRESIONIRAN

Ćavar poručio rukometašima: Dođe mi da se skinem...

10.04.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Stručni sukomentator Patrik Ćavar tijekom prijenosa utakmice Hrvatske i Bahreina na Doma TV priznao je u jednom trenutku da bi se najradije skinuo u dres i pokazao našim rukometašima kako se igra u obrani...

Hrvatska nije briljirala u svojem subotnjem dvoboju protiv arapskog autsajdera, a susret su obilježile brojne izgubljene lopte naše reprezentacije te slaba igra u obrani većim dijelom utakmice. Pristup rukometaša u defanzivnom dijelu bio je takav da je sukomentator na Doma TV Patrik Ćavar u jednom trenutku priznao:

'Dođe mi da se sad skinem!', rekao je legendarni rukometaš koji komentira susrete zajedno sa Sašom Lugonjićem, pa je zatim ustvrdio da možda više nije brz kao u najboljim igračkim danima, ali je dovoljno glasan da bi svojim uputama posložio obranu na pravi način u kojoj je nedostajalo međusobne komunikacije igrača.

Ćavar kao i ostatak javnosti nije bio impresioniran viđenim, no ostaje nada da će u nedjelju protiv Norveške istrčati na teren neka druga Hrvatska i izboriti plasman u Rio.

'Naši igrači su čak malo podcijenili Bahrein, a kad imaš takav pristup poslije se teško vratiti. Prvo poluvrijeme je bilo za zaborav, u drugom smo već puno bolje igrali, dijelom i zbog toga što je Bahrein skroz pao sa snagom. Nije ovo bila blistava igra, ali krajnji cilj je ostvaren,' prenosi Gol.hr izjavu Ćavara nakon utakmice koja najbolje opisuje naizgled uvjerljivu, ali ne i sjajnu 33:22 pobjedu.