VULIĆ OGORČEN

Čačićeva izjava jasno otkriva tko će biti novi izbornik!

20.09.2015 u 23:31

Bionic
Reading

Ante Čačić nije htio potvrditi prije sastanka Izvršnog odbora HNS-a da preuzima hrvatsku nogometnu reprezentaciju, no svojim izjavama dao je naznačiti da mu je nedjeljna utakmica na klupi Lokomotive bila posljednja. Zoran Vulić bio je pak jako nezadovoljan suđenjem...

U dvoboju Lokomotive i Splita vidjeli smo jedini pogodak bizarnog 10. kola MAXtv Prve lige. Bio je to autogol Vrgoča kojim su 'lokosi' u Kranjčevićevoj stigli do trijumfa, a Ante Čačić osvojio je tri boda u svojoj vjerojatno posljednjoj utakmici na klupi zagrebačkog prvoligaša. Na pitanje hoće li preuzeti klupu reprezentacije nije htio odogovoriti.

'To ćemo saznati sutra. Došli smo do jedne vrijedne pobjede koja mi je posebno draga, možda baš iz ovog razloga koji spominjete. Split je odlična momčad, a ova tri boda potvrđuju da će se Lokomotiva boriti za mjesta u Europi,' naznačio je Ante Čačić što slijedi u karijeri te znakovito odgovorio na pitanje tko će biti novi trener 'lokosa':

'To morate pitati čelnike Lokomotive, ali mislim da su oni spremili zamjenu.'

S druge strane, Zoran Vulić nije imao razloga za zadovoljstvo. Sam je bio kandidat za izbornika, no nije uspio pobijediti Čačića u toj igri. Sada kad je još i izgubio izravni dvoboj, u suđenju je pronašao glavnog krivca za neuspjeh.

'Nije bio kriterij isti tijekom cijele utakmice. Tužno je da ja kao trener moram razmišljati tko mi sudi, a ne protiv koga igramo. Žao mi je što momci nisu bili nagrađeni bodovima, to su apsolutno zaslužili, ali danas su bili spriječeni,' rekao je splitski strateg pa najavio ironično okršaj s Hajdukom sljedeći vikend:

'Bit će to u nedjelju jedna drukčija utakmica, bez velikih sudačkih pogrešaka.'

Vulić je na kraju upozorio da se neke stvari u hrvatskom nogometu moraju promijeniti, misleći pritom na favoriziranje određenih klubova...