S KIME NA ŠPANJOLCE?

Čačić podijelio markere, velike promjene u sastavu?!

19.06.2016 u 18:58

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju popodne odradila je posljednji trening u Deauvilleu, uoči odlaska na posljednju utakmicu u skupini protiv Španjolske, a koju u utorak igra u 650 kilomatara udaljenom Bordeauxu

Pred Čačićevim igračima posljednja je utakmica u skupini, u kojoj trebaju potvrditi prolazak u osminu finala Europskog prvenstva. Najsigurniji put našima da prođu bio bi barem osvojeni bod protiv aktualnih europskih prvaka.

No neće biti lagano jer, prema našim informacijama, Luka Modrić i Mario Mandžukić upitni su za taj dvoboj. A svi znamo koliko znače ovoj momčadi.

'Da, imaju problem. Istina je da na snimanju nismo primijetili ništa problematično, ali obojica nisu u stanju odraditi trening s momčadi. Rade individualno, a konačnu odluku o tome hoće li igrati donijet ćemo na dan utakmice', rekao je za tportal.hr dr. Zoran Bahtijarević

Njih dvojica, dakle, nisu trenirali u nedjelju popodne, a izbornik Čačić morao je podijeliti markere na treningu.

Naravno, s obzirom na njegovu praksu da gotovo ni u jednoj utakmici ne igra s istim sastavom, ali i uz činjenicu da su nedostajala dva važna igrača prve momčadi, upitno je jesu li ti markeri podijeljeni s pravom namjerom.

Međutim, možemo primijetiti da se među igrače koji figuriraju kao startna jedanaestorica ugurao i mladi Ante Ćorić.