DINAMO IPAK PREJAK

Čačić konačno zaustavljen: Uvijek te kvaliteta razgoliti!

14.12.2014 u 17:56

Bionic
Reading

Trener Slavena Ante Čačić nije uspio otići na zimski predah bez ijednog poraza na čelu svog novog kluba. U 19. kolu MAXtv Prve lige pobijedio ga je Dinamo na Maksimiru u odličnoj utakmici 3:2

Novi strateg na klupi koprivničkog kluba odradio je odličan posao ove jeseni. Dočekao ga je klub na samom dnu lige, on ga je digao do sedmog mjesta, uz pristojnu zalihu bodova u odnosu na najugroženije.

Čačić je htio ove nedjelje u Maksimiru novim uspjehom okruniti sjajan rad na čelu Slavena, ali nije uspio. Ofenzivni Slaven pokušao je parirati Dinamu, zabio je i dva krasna gola, no 'modri' su bili bolja momčad na terenu.

'Prvi moj poraz, na kraju djeluje neuvjerljivo, iako Dinamo je zasluženo pobijedio, naprosto zato što je znao kazniti sve naše pogreške. To je uvijek tako, uvijek te kvaliteta razgoliti,' izjavio je nakon susreta Ante Čačić pa dodao:

'Mene veseli što je momčad ostala živa svih 90 minuta pa smo došli u situaciju da kompromitiramo taj rezultat Dinama. Iza nas je jako uspješan kraj godine, ovi rezultati zadovoljavaju ambicije i trenutne mogućnosti kluba kao što je Slaven.'

Zoran Mamić pak mirno odlazi na predah nakon što je sredio Rijeku, Celtic i Slaven u posljednje tri utakmice te tako potvrdio da vlada situacijom u svojoj svlačionici.

'Važno je da smo dobili utakmicu, momčad je potrošila puno energije u posljednje vrijeme i zasluženo smo i danas dobili, iako zadnjih 15 minuta nije baš dobro izgledalo. Fizički smo pali, no nije ni čudo, kraj je sezone,' osvrnuo se strateg Dinama na pobjedu protiv Slavena.