LAGANA ŠETNJA GRADOM

Čačić ispunio obećanje i odveo igrače na piće

18.06.2016 u 19:23

Bionic
Reading

Izbornik Ante Čačić prije nekoliko dana najavio je da će, ako se protiv Češke osigura plasman u osminu finala, izvesti igrače na 'pijanku'. I izveo ih je, ali samo u laganu šetnju centrom Deauvillea

Naravno, nitko izbornika nije shvatio - ozbiljno. Ali ne zato što ga smatraju neozbiljnim, već zato što su i sami igrači svjesni da im takav 'izlet' u ovom trenutku ne bi donio puno dobroga. Svi su maksimalno koncentrirani na utakmice i obveze koje su pred njima.

Međutim, Čačić je ispunio obećanje i u subotu popodne izveo je nogometaše u ovaj otmjeni gradić, koji je dolaskom vikenda živnuo. Naime, mjesto slovi kao pariška plaža te je tijekom tjedna pust. Posebno dok je vrijeme kišovito i tmurno kakvo je bilo proteklih dana.

Ove subote sve je kudikamo ljepše, jer sunce je obasjalo ovaj krasni gradić, a dodatnu atrakciju gradu su donijeli i naši reprezentativci koji su poslijepodne proveli u šetnji i na piću.

Bili su u šetnji svi; od Modrića, Srne, Mandžukića, Kovačića, Perišića... Do Čačićeva stožera u kojem su Iva Olivari, Miljenko Rak, Marjan Mrmić, Josip Šimunić, Ante Miše.

'Meni nije prvi put da sam u gradu jer već sam dolazio u posjet kampu. Međutim, dečkima jest. Vjerujem da će i njima mali odmak od hotela biti koristan', rekao  je Ante Čačić, koji je u društvu članova stručnog stožera pio vino. I zadržali su se na jednoj čaši.

Nogometaši su pak 'nazdravljali' kavom i sokovima.