BURNO LJETO

Burno u Barci; još jedno 'dijete kluba' najavilo odlazak?!

06.06.2014 u 10:10

Bionic
Reading

'Nisam siguran gdje ću igrati sljedeće sezone. Trenutno sam koncentriran samo na Svjetsko prvenstvo' – izjavio je napadač Barcelone i španjolske reprezentacije Pedro…

Kako je najavljena velika čistka tijekom ljeta, a spominje se mogući dolazak mnoštva igrača u Barcelonu (između ostalih i Ivan Rakitić), igrači La Masije počeli su izražavati nezadovoljstvo, a prvi je u obranu svojih suigrača stao Pedro Rodriguez, također proizvod njihove omladinske škole:

'Kada dođe vrijeme za donošenje odluke, razgovarat ću s ljudima iz kluba i vidjet ćemo što će se nakon toga dogoditi. Trenutno nema nikakvih novosti po tom pitanju, ne želim ni razmišljati o tome gdje ću nastaviti karijeru, jer je sav fokus sada na Svjetskom prvenstvu' – veli Pedro, koji se čudi vjerojatnom odlasku Cesca Fabregasa iz kluba.

'To uopće ne razumijem! On je odličan igrač koji je igrao stvarno dobro za nas. Nisam s njime razgovarao o tome. Djeluje mi sretno i usredotočeno na reprezentaciju. Ukoliko stvarno ode, bit će to šteta za Barcelonu.'


Fabregas je već jednom otišao put Otoka, gdje je svoje igračko ima stekao u dresu Arsenala, a sada se spominje kako bi Manchester City mogao biti njegova nova destinacija. Sam Pedro nikako ne odobrava njegov odlazak:

'Ne mogu shvatiti kritike na račun Fabregasa, jer je uvijek davao 100 posto od sebe u Barceloni. Imao je i dobru statistiku što se tiče golova i asistencija. Nismo imali uspješnu sezonu jer nismo ništa osvojili, ali za to nikako ne može biti kriv samo jedan igrač. Cesc je profesionalac i to je uvijek pokazivao u našem klubu' – zaključio je Pedro.