PROGNOZE KLADIONICA

Brze ruke i ofenzivno hrvanje gurnuli Miočića u ulogu favorita

28.09.2012 u 11:36

Bionic
Reading

U subotu navečer moći ćemo uživati u meču Struvea i Miočića, a ako se pita kladionice, hrvatski borac favorit je i ovog vikenda!

Prije tjedan dana mnoge je iznenadilo što su book-makeri toliko vjerovali u Igora Pokrajca i postavili ga za uvjerljivog favorita. Na kraju se to, nažalost, pokazala kao loša procjena te oni koji su uložili na pobjedu Vinnyja Magalhaesa mogli su lijepo zaraditi. Brazilac je čak na svoj Twitter iz tog razloga dobio i nekoliko poruka zahvale.

Slično je i ovog vikenda, ali nadamo se da će se ovog puta prognoza kladionica ipak pokazati znatno točnijom. Koeficijent na pobjedu Miočića kreće se oko 1.45, a oni koji su uvjereni da će slaviti Nizozemac mogu prilično lijepo zaraditi ako se uzme u obzir da je koeficijent na njega čak oko 2.80.

'Ofenzivno hrvanje i brze ruke ono je čega se mora paziti Struve. Ponajviše zahvaljujući tome je Miočić još uvijek neporažen u svojoj karijeri, pa ne čudi što je i ovog puta favorit. Mnogi su u posljednjoj njegovoj borbi vidjeli Del Rosarija kako slavi, pogotovo nakon nekih njegovih udaraca u tijelo, ali Stipe se sjajno prilagodio, promijenio taktiku i stigao do fantastične pobjede.'

Izravni prijenos UFC on Fuel 5 priredbe možete pogledati ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u subotu 29. rujna s početkom u 22:00h.

'Nemojte se zavarati, Struve je jako opasan borac, neko vrijeme spominjao se kao potencijalni izazivač, ali postoji nekoliko upitnika u njegovom slučaju. Brada mu se čini prilično slabom točkom, a nema ni najbolje kretanje, pa sumnjamo da će ikad dobiti priliku boriti se za pojas', napisali su na jednom portalu namijenjenom ljubiteljima klađenja.