ŠALA S NOVINARIMA

Brown: Recite vi Bryantu da mora igrati manje

03.10.2012 u 19:23

Bionic
Reading

'Pokušajte vi reći Bryantu da mora igrati manje minuta. Svaki put kada ga pitam koliko je spreman igrati odgovor je isti: 48 minuta', rekao je trener Brown

Ukoliko želi konkurirati za naslov NBA prvaka, trener Mike Brown morat će najboljem igraču Los Angeles Lakersa, Kobeu Bryantu, srezati minute provedene na parketu s obzirom da 34-godišnjak ulazi u svoju 17. sezonu.

Prošle sezone Bryant je u prosjeku igrao 38.5 minuta po utakmici, što ga je možda i koštalo svježine u doigravanju kada su Lakersi poraženi s 4-1 od Oklahoma City Thundera u polufinalu Zapadne konferencije.

'Pokušajte vi reći Bryantu da mora igrati manje minuta. Svaki put kada ga pitam koliko je spreman igrati odgovor je isti: 48 minuta', rekao je trener Brown.

'No, osjećam da ove godine imamo dugačku klupu i da bi trebali imati više utakmica u kojima nam njegova pomoć u završnici neće biti potrebna', smatra trener Lakersa.

Ovoga ljeta Lakersima su, između ostalih, pristupila dvojica ponajboljih igrača lige, Steve Nash i Dwight Howard, što momčad iz Los Angelesa stavlja u prvi red kandidata za naslov, zajedno s aktualnim prvakom Miamijem, te viceprvakom Oklahoma City Thunderom.