OLIMPIJSKE (PRED) IGRE

Britanski olimpijac: SMS, cuga i odmah seks u četvero

18.08.2012 u 12:33

Bionic
Reading

Nije to više nikakva novost, no ljubitelji sporta nakon svake Olimpijade s više ili manje zadovoljstva imaju prigodu saznati informacije o seksualnim aktivnostima olimpijaca tijekom Igara

Britanci su pripremili 150.000 besplatnih kondoma za sportaše u Olimpijskom selu, čak trećinu više nego što su to učinili organizatori pekinške Olimpijade, očito shvaćajući da je seks jedan od najvažnijih aktivnosti kojima se sportaši bave nakon odrađenih sportskih izazova.

Zasad još neimenovani britanski sportaš progovorio je o tome domaćim novinarima, a Daily Mail prenosi samo jednu avanturu koju je prošao s kolegom iz reprezentacije.

'Sve počinje u prvim danima Olimpijade kad se razmjenjuju brojevi mobitela i e-mailovi. Kako Igre prolaze, tako nam je nakon odrađenih sportskih aktivnosti sve dosadnije. Ja sam upoznao dvije ukrajinske sportašice, malo se popilo i začas smo završili u mojoj sobi. Bio je tamo i moj cimer, prošvercali smo i alkohol i vrlo brzo je to bio seks u čevero.'

Seksualne aktivnosti očito su druge najvažnije na Olimpijskim igrama, odmah iza sportskih. I sasvim je jasno da si sportaši daju oduška nakon odrađenih natjecanja. Druga je stvar koliko su time zadovoljni njihovi treneri i koliko su rezultati dobri nakon neprospavanih noći. To je neka sasvim druga priča.