KAKAV LUZER

Britanci razapeli Hamiltona zbog onoga što je napravio hostesi!

14.04.2015 u 09:27

Bionic
Reading

Lewis Hamilton slavio je na VN Kine, ali se nije proslavio svojim ponašanjem dok je bio na pobjedničkom postolju. Nije mu prvi put

Britanski vozač došao je do drugog trijumfa ove sezone, a proslavio ga je tako što je usmjerio šampanjac u lice lijepe hostese i zatim je pošpricao. Po izrazu lica, djevojka nije bila presretna, ali morala je istrpjeti tako ružno ponašanje Hamiltona kojem je uobičajeno, kada pobjeđuje, zalijevati sve oko sebe.

Bitanski mediji osudili su i kritizirali taj njegov čin i opisali ga sramotnim. 'Kakav luzer', jedan je od naslova na Otoku.

Javila se i voditeljica kampanje vezane za seksizam u medijima Roz Hardie.

'Fotografije pokazuju kako žena nije slučajno poprskana, nego je šampanjac usmjeren u njezino lice, a ne izgleda da ona u tome uživa. Mislimo da bi se Lewis Hamilton trebao ispričati i razmisliti kako će se ponašati u budućnosti', izjavila je Roz.

Bilo je i onih koji su stali u obranu Hamiltona te su izjavili da je kod vozača Formule 1 na postolju polijevanje šampanjcem uobičajeno.

Jedno je sigurno, sljedeći put kada britanski vozač završi na postolju, fotografi i kamere s posebnom pozornošću će pratiti prema kome će okrenuti svoju bocu šampanjca.