ZOVU GA MESSINHO

Brazilski wunderkind ide u Chelsea. Postaje najskuplji južnoamerički tinejdžer ikad

19.05.2024 u 10:55

Bionic
Reading

Transfer insajder Fabrizio Romano piše kako je posao 'težak' čak 65 milijuna eura zaključen te se samo čeka papirologija

Chelsea je na korak do službenog potpisa mladog brazilskog čuda od djeteta Estêvãoa Williana. Riječ je o 17-godišnjem krilnom napadaču kojeg smatraju jednim od najboljih mladih igrača Južne Amerike.

O tome koliko je hvaljen dovoljno govori da u Brazilu ima nadimak Messinho. Chelsea će ga Palmeirasu platiti više od 60 milijuna eura; inicijalnih 40, uz 25 milijuna u raznim bonusima. Estêvão će tako postati najskuplji transfer jednog tinejdžera iz Južne Amerike. Uzor mu je, naravno, najbolji igrač svih vremena, Leo Messi

Da je službeni transfer samo pitanje vremena potvrdio je i najpoznatiji svjetski insajder Fabrizio Romano koji kaže da je transfer dogovoren te da preostaje samo papirologija. Mladi Brazilac klubu bi se trebao pridružiti na ljeto 2025.

Chelsea se oko Estêvãoa posebno potrudio budući da nije htio izgubiti 'rat' za još jednog talentiranog Brazilca, nakon što je hvaljeni Endrick odabrao Real Madrid ispred londonske momčadi.

Standings provided by Sofascore