NOGOMETNA BIZARNOST

Brazilska manekenka ostavila zvijezdu otkrivši sočne detalje!

19.10.2013 u 12:13

Bionic
Reading

Diego Costa drma španjolskim klupskim nogometom. Za najboljeg strijelca Atletico Madrida i Primere otimaju se iz Španjolskoga i Brazilskog nogometnog saveza

Rastuća popularnost 25-godišnjeg centarfora koji je ove sezone zabio 10 prvenstvenih golova nosi sa sobom reperkusije. Primjer za to razgovor je s njegovom bivšom pratiljom, brazilskim top-modelom Michele Zuanne, u španjolskom magazinu Interviu.

Španjolci su fotografirali zanosnu brinetu u donjem rublju i topu (bolje rečeno, bez njega) s oznakama madridskog Atletica, kao i Costinim (19) brojem na dresu. O svojoj jednogodišnjoj avanturi s nogometašem, Michele je ispričala:

'Isprva je želio ozbiljnu vezu. Mislim da se zaljubio. Tretirao me dobro, kupovao mi parfeme, torbice, pozivao me na zabave, pravio mi večere u svom domu'.

'Obožavala sam njegov mišićavi trbuh i bicepse. Ipak, njegova izdržljivost u krevetu bila je najbolje od svega. Bio je opako dobar. Volio je raditi sve. Nisam se žalila'.

'Ostavila sam ga kad sam saznala da je ranije ostavio djevojku kad je zatrudnjela s njim. I zato što se na jednoj madridskoj zabavi počeo nabacivati mojoj sestri'.