DRAMA UOČI JUVENTUSA

Borussijin Slovenac pao u nesvijest u avionu!

24.02.2015 u 12:23

Bionic
Reading

Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka u Torinu, Kevin Kampl srušio se u avionu što je zabrinulo trenera Kloppa i njegovo medicinsko osoblje. Zasigurno neće moći računati na njega protiv Juventusa...

Borussia je konačno ušla u dobru seriju u domaćem prvenstvu i nanizala tri pobjede s kojima je pobjegla s dna. Sada je Kloppova družina pred novim izazovom, okršajem protiv prvaka Italije u Ligi prvaka.

Iako klub ozbiljno ne računa na uspjeh u Ligi prvaka ove sezone, Borussia definitivno nije bez izgleda u ovom okršaja, jer u elitnom klupskom nogometnom natjecanju igra puno bolje nego u domaćem, a Talijani ne oduševljavaju ove sezone svojim nastupima.

Međutim, kako piše njemački Bild, Klopp je uoči susreta s ostatkom momčadi proživio pravu dramu. Zimsko pojačanje ima zdravstvenih problema i neće moći ozbiljno računati na Kevina Kampla.

Naime, Slovenac se srušio u avionu na putu u Torino. Žalio se na bolove u mišićima, a onda ga je uhvatila i želučana viroza. Nakon što se vratio s wc-a, zacrnilo mu se pred očima i nakratko je izgubio svijest.

Kampl je uz pomoć kolica napustio avion, a noć je proveo sam u hotelskoj sobi, kako ne bi zarazio ostatak momčadi. Definitivno udarac za Borussiju, no ne mora biti presudan…