ODLUKA NA REUSU

Borussia mu ponudila sve! Hoće li odbaciti ponudu Reala?

09.02.2015 u 17:38

Bionic
Reading

Marco Reus (25), jedan od najboljih njemačkih igrača, mogao bi ostati još nekoliko sezona u redovima dortmundske Borussije, iako se ovoga ljeta aktivira klauzula po kojoj može otići iz kluba za 30 milijuna eura. Sada mu nude novi ugovor

Posljednjih nekoliko mjeseci, gotovo da nije postojao veliki klub koji nije pokušao za ljeto zakapariti usluge Marca Reusa, jednog od najboljih ofenzivnih veznih igrača svijeta. Po posljednjim izvještajima, njemački je reprezentativac već na pola puta da postane igrač madridskog Reala, ali stvari bi se uskoro mogle promijeniti.

Naime, vrlo pouzdane njemačke novine Ruhr Nachrichten otkrile su zanimljivu priču o njegovoj budućnosti te mogućem ostanku u redovima BVB-a. Naime, predsjednik klub Hans-Joachim Watzke otkrio je kako su se našli s Reusovim predstavnicima te ponudili im produžetak ugovora do 2017., pri čemu su ponudili sve što su mogli.

'Mi imamo svoje granice, te moramo poslovati unutar njih. Ponudili smo sve što smo mogli, spustili karte na stol, a sada je lopta u Marcovom dijelu terena' – rekao je predsjednik BVB-a.

Poznato je kako Borussia ne može plaćati igrače poput najvećih europskih klubova, pa ako prihvati produženje ugovora Reus će sasvim sigurno pristati na značajno manju plaću nego li bi mogao dobiti prelaskom u madridski Real. Ponuda je na stolu, uskoro će slijediti Reusova odluka…