SPREMA SE...

'Bomba' iz Italije; nevjerojatan scenarij za ubojitog golgetera Hrvatske

12.02.2017 u 17:24

Bionic
Reading

Nevjerojatna vijest dolazi s Apeninskog poluotoka. Talijanski mediji pišu o mogućem transferu Eduarda da Silve u Latinu, klub koji se bori za ostanak u drugoligaškom društvu (Serie B)

Eduardo je u potrazi za klubom u kojem bi nastavio, a možda i završio karijeru. Jedno vrijeme se čak spominjao povratak u Dinamo, ali ostalo je samo na 'priči'.

Sada se pojavila nova 'teorija' o budućoj destinaciji bivšeg hrvatskog golgetera koji je u prošlosti nosio dres Dinama, Croatije iz Sesveta, zaprešićkog Intera, Arsenala, Šahtara i Flamenga, a za hrvatsku reprezentaciju je zabio 29 pogodaka u 64 utakmice.

Naime, talijanski novinari pišu o Eduardovom dolasku u Serie B i to u drugoligaša skromne nogometne prošlosti. Latina je trenutačno bod iznad zone koja vodi u treći rang, odnosno nalazi se na 19. poziciji (od 22 kluba) koje vodi u doigravanje za ostanak.

Eduardo da Silva

Ne treba ni govoriti koliko bi Latini značio dolazak Eduarda, ali pitanje je koliko je ova vijest uopće realna odnosno može li grčevita bitka za ostanak zadovoljiti ambicije Eduarda kao i imaju li u ovom drugoligašu novca da ga plate koliko vrijedi po kvaliteti.

Što se tiče talijanskih medija neki od njih čak nagađaju kako će Eduardo u ponedjeljak napraviti liječnički pregled i biti službeno predstavljen kao novi član Latine.