OBJAVA NA TWITTERU

Bomba iz Argentine: Messi se vraća u Barcelonu, sve su kockice posložene...

05.10.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Najbolji igrač Argentine i jedan od najvećih nogometaša svih vremena Lionel Messi (34) odrađuje svoju drugu sezonu u redovima francuskog prvaka PSG-a

Parižani su prošle sezone složili super snažnu momčad koja je pucala na najviše ciljeve u Ligi prvaka. U osmini finala zaustavio ih je Real Madrid pa su Francuzi ove godine krenuli u novi pohod prema zvijezdama.

Messijeva uloga u toj je priči velika, no bez obzira na rezultat, valja imati na umu da njegov ugovor istiće na ljeto. A što nakon toga.

Poznato je da je kapetan argentinske reprezentacije na rastanku s Barcelonom, u kojoj je proveo 21 godinu, uz suze najavio povratak.

Ta izjava danas ima poseban značaj jer se o Messijevoj budućnosti oglasila argentinska novinarka Veronica Brunati, inače vrlo bliska Messiju.

Na Twitteru je objavila kako će se argentinski čarobnjak vratiti u Barcelonu na početku sljedeće sezone.

'Od 1. srpnja 2023. Lionel Messi bit će igrač Barcelone.'

Njene riječi brzo su se proširile među navijačima Barce i izazvale pravu euforiju,a vatru je potpalio nedavnom izjavom prvi čovjek katalonskog kluba Joan Laporta koji je rekao kako vjeruje da priča s Messijem i Barcelonom još nije završena.

'Naša je obaveza da mu osiguramo mnogo ljepši kraj, kao predsjednik kluba osjećam da mu to duguemo', rekao je Laporta.

Sve se čini prilično jasno, Messi i Barcelona ponovno bi mogli plesati zajedno.