TRANSFER 'BOMBA'

'Bolesna ponuda', a nije Ronaldo u pitanju! Hoće li je Real odbiti?

28.10.2014 u 18:51

Bionic
Reading

Prema pisanju engleskog tiska Manchester United ove zime želi angažirati velškog reprezentativca Garetha Balea i spreman je ponuditi Real Madridu 95 milijuna eura odštete

Ukoliko Real pristane na transfer, Bale bi na Old Traffordu zarađivao čak 320.000 eura tjedno. Nagađa se kako trener 'Kraljevskog kluba' Carlo Ancelotti nema ništa protiv prodaje 25-godišnjeg Velšanina jer je nezadovoljan njegovim kretanjima i zalaganjem kada Real nema loptu. Na njegovoj poziciji ove sezone sve češće igra Isco koji bespogovorno izvršava Ancelottijeve naredbe. Preostala mjesta u veznoj liniji su rezervirana za Tonija Kroosa, Luku Modrića, Jamesa Rodrigueza i Ronalda, pa je Bale osuđen na 'mrvice'.

Bale je stigao u Real u kolovozu 2013. iz Tottenhama za 90 milijuna eura. U 56 nastupa u dresu 'Los Blancosa' zabio je 27 golova.

Novi menadžer 'Crvenih' vragova' Louis van Gaal tijekom ljeta je potrošio 200 milijuna eura na transfere, a nagađa se kako bi ove zime mogao potrošiti još barem 150 milijuna eura. Osim Balea na njegovoj listi želja su veznjaci Rome Kevin Strootman i BiH reprezentativac Miralem Pjanić, krilni igrač Juventusa Arturo Vidal i branič Borussie Dortmund Mats Hummels.

Bale bi se mogao vratiti u Englesku