POGODITE MINUTU

Bogati pokloni tportala za finale Lige prvaka

22.05.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Pred nama je finale Lige prvaka - Ivica Olić i Danijel Pranjić u subotu će predvoditi svoj Bayern u srazu s jakim milanskim Interom, a tportal.hr je za svoje posjetitelje i fanove na Facebooku pripremio vreću punu poklona

Inter i Bayer ove su sezone osvojili zasad sve što su mogli - Talijani su osvojili scudetto i kup, a Nijemci Bundesligu i također kup. No pred jednima i drugima je vjerojatno najveća utakmica sezone - finale Lige prvaka. Dečki iz Bayerna, za koje igraju superuspješni Ivica Olić i uvijek korektni Danijel Pranjić, sučelit će se u Madridu izvrsnoj squadri Intera koju vodi možda najbolji trener današnjice, Jose Mourinho.

Subotnji spektakl, jasno, pratit će i tportal, i to preko najava, tekstualnog prijenosa, fotogalerija, videa pogodaka i svega ostaloga što se veže uz jednu tako veliku i značajnu utakmicu. No za fanove tportala na Facebooku pripremili smo i bogate poklone. Sve što valja učiniti je postati fan tportala i u rubrici posebno posvećenoj finalu Lige prvaka upisati u kojoj minuti će pasti prvi pogodak. Nije važno ni tko će zabiti, ni u čijoj mreži će se zakoprcati lopta, ne treba ostavljati ni svoje podatke (mi ćemo pronaći vas preko Facebooka) - dovoljno je upisati tek minutu.

Deset točnih pogodaka ili ponuđenih minuta najbližih vremenu prvog postignutog pogotka tportal.hr će nagraditi vrijednim poklonima. Kontaktirat ćemo s dobitnicima već u nedjelju, a njihova imena bit će  objavljena u prigodnoj rubrici tportala na Facebooku.