NAPOKON!

Blanka Vlašić u Srbiji otkrila što misli o Novaku Đokoviću

02.03.2016 u 09:23

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska, svojevremeno i svjetska visašica Blanka Vlašić u utorak je boravila u Beogradu gdje je bila posebna gošća na otvaranju nove atletske dvorane i prvom međunarodnom mitingu Serbia Open

U razgovoru za srpske medije, Blanka Vlašić izrazila je divljenje (n)ovom sportskom objektu.

'Jako mi se sviđa dvorana, zbilja je lijepa, a ovo je jedan iskorak za srpsku atletiku. Žao mi je što nisam mogla nastupiti, ali se nadam da ću to nadoknaditi sljedeće godine. Baš sam sretna što sam prisustvovala ovom mitingu', rekla je Vlašić a ona je oduševila domaće medije.

S divljenjem je govorila o Novaku Đokoviću, kojeg je i upoznala.

'Dosad smo si podršku davali na daljinu, a sada smo se i upoznali. Jako ga cijenim kao sportaša i kao osobu, jedan je od jačih karaktera u svijetu sporta i uzor mladim sportašima, tako da mi je bila velika čast', rekla je Blanka Vlašić koja se oporavlja nakon operacije Ahilove tetive.

'U srijedu je tri tjedna od operacije i doktor je jako zadovoljan kakva je situacija. Rana dobro zarasta i uskoro krećem s intenzivnijom rehabilitacijom. Nadam se da će sve biti na vrijeme i da ću se stići pripremiti za Rio.'

Vlašić je dva puta bila svjetska prvakinja, u Osaki 2007. i Berlinu 2009, a srebrnu medalju osvojila je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Osvojila je mnogobrojne medalja i na drugim velikim međunarodnim natjecanjima.