BERLIN GA SLAVI

Bjelica nakon nove pobjede u Bundesligi priznao: Ovo mi se ne događa često

21.12.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Hrvatski trener Nenad Bjelica i njegov Union Berlin upisali su novu prvenstvenu pobjedu, svladali su na domaćem terenu Koeln 2-0.

Suparnika je Union Berlin slomio golovima u drugom poluvremenu. Prvo je Hollerbach pogodio iskosa pod gredu, nakon lijepog driblinga, u 56. minuti za 1-0, dok je u 78. minuti Fofana pogodio za 2-0 nakon što je efektnu asistenciju upisao Volland. Za Union Berlin cijelu je utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Josip Juranović.

Ovom pobjedom Union Berlin se na ljestvici pomaknuo za jednu poziciju i trenutačno je na 15. mjestu. Koeln je ostao pretposljednji.

Bjelica je nakon susreta priznao:

“'Protivnik je bio puno bolji sve dok nismo postigli pogodak u 55. minuti. Imali su nekoliko šansi za vodstvo, ali vratar Ronnow držao nas je na životu. Nakon toga, bili smo bolja momčad i kreirali više šansi, također se i ustabilili u obrani. Momčad je odlično reagirala nakon prvog poluvremena i zato sam sretan. Iskreno, rijetko kad u karijeri sam se susreo s tako teškom situacijom na poluvremenu. Morao sam odmah mijenjati, a četiri do pet igrača još uvijek je ozlijeđeno ili osjeća problem s mišićima. Srećom, dečki su izdržali i na kraju pokazali karakter. Trudili su se do krajnjih granica, i zaslužili pobjedu', zaključio je Bjelica. 

Standings provided by Sofascore