pripreme za young boyse

Bjelica donio važnu odluku kako bi svojim igračima osigurao mir

26.08.2018 u 08:27

Bionic
Reading

Dinamo je u petom kolu Hrvatski telekom Prve lige pobijedio Lokomotivu 1:0, a pogodak vrijedan tri boda s bijele točke postigao je Bruno Petković. Bio je to njegov gol nakon 642 dana 'golgeterskog posta'

Dinamov trener Nenad Bjelica izmiješao je momčad jer već u utorak u Zagrebu igra uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka, u koju ulazi nakon remija 1:1 protiv Young Boysa u Bernu.

No, prije se osvrnuo na dvoboj protiv 'lokosa', koji su prošle sezone stvarali velike probleme 'modrima'. Ovog puta Dinamo je stigao do pobjede 1:0.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 5. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Bezbolno s deset novih igrača. Nažalost nismo mogli dati šansu Livakoviću koji se u petak ozlijedio na treningu, pa je opet branio Zagorac. Ali, ovi dečki koji su igrali opravdali su moje povjerenje i odigrali dobru utakmicu. Nažalost, malo neefikasnu, jer smo zaslužili pobjedu s većim brojem golova. 1:0 protiv momčadi koja dugo nije izgubila, koja je u zadnje dvije međusobne utakmice protiv Dinama visoko pobijedila, danas nisu stvorili prigodu. Dali smo šansu novim igračima, neke igrače smo odmorili, sve je pozitivno'.

Izvor: Društvene mreže

Ozljeda Livaković?

'Napravljen mu je pregled, ništa nije slomljeno, ali mu je otekao palac, za dan-dva ćemo vidjeti hoće li biti spreman za utorak'.

Young Boys je slavio s 5:2, vratio im se glavni napadač Assale:

'Imaju oni četiri vrhunska napadača, ne samo Assalea, ali ja vjerujem u svoju momčad'.

Izvor: Društvene mreže

Pripreme za Young Boyse, stadion će biti pun u utorak:

'Jako sam sretan i ponosan što smo napravili nešto pozitivno i napunili stadion. Ljudi su prepoznali pozitivnu energiju, nadam se da ćemo im se odužiti našom borbom i zalaganjem te proći u Ligu prvaka. Priprema je kao i uvijek pred svaku utakmicu, samo što ćemo u ponedjeljak ići u karantenu da dečki dobiju mir, pred velikim su pritiskom'.

Prijelazni rok?

'Još nije odlučeno, ima nas dosta, 29-30 igrača. Dolazaka neće biti, ali odlazaka može biti do kraja prijelaznog roka'.

Izvor: Društvene mreže