LEGENDA IZ BIVŠE JUGE

Bivši velikan spreman za mjesto srpskog izbornika

23.06.2015 u 15:20

Bionic
Reading

U danima velikog slavlja zbog osvajanja svjetske titule u juniorskom uzrastu Srbima još teže pada što su na seniorskoj nogometnoj sceni gotovo nestali s karte svijeta

Jedna od najvećih nogometnih legendi iz bivše države Dragan Piksi Stojković primio je u Japanu carski orden, te u razgovoru za srpsku televiziju Pink potvrdio da je itekako zaniteresiran za izborničku poziciju.

'Poziv ne bih odbio, ali tražio bih da se promjene neke stvari oko kojih se prije godinu dana nismo mogli dogovoriti. Zašto? Nije sada važno... Važno ja da svi gledamo kako smo iz utakmice u utakmicu sve gori i blijeđi, i kakoa baš sve utakmicw gubimo - zasluženo. Odgovornost je na treneru i na igračima, igra jednostavno nije dovoljno dobra,' kaže Stojković koji je nekada bio legenda Crvene zvezde.

'Stvara se i loša slika kada igrači javno izlaze u provode nakon poraza. I mi smo slavili, ali nakon pobjeda. Ovakvo što ne bih si nikada dozvolio,' upozorava Kolarova i društvo potencijalni izbornik koji zaključuje:


'Ne shvaćam zašto se neki igrači uporno zovu kada evidentno nemaju dovoljnu kvalitetu za reprezentativnu razinu. Imamo momčad koja prvo primi gol pa tek onda reagira, to bih svakako želio promijeniti,' završava Stojković koji u susjedstvu, iako je kao trener vodio samo japansku Nagoyu, kotira kao najizgledniji kandidat za mjesto kojega još uvijek okupira izbornik Čurčić. Obzirom da je već izgubio mogućnost plasmana na idući Euro - neće dugo.

Kao igrač Piksi je bio veličina, kao trener još je 'u povojima'