ZANIMLJIVE TEME

Bivši Vatreni prokomentirao popis Zlatka Dalića, a dotakao se i jedne izbornikove ideje: Baš me zanima kako će na to reagirati Perišić?

07.03.2022 u 20:30

Bionic
Reading

U emisiji Stadion bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić osvrnuo se na 26. kolo HT Prve lige te na okupljanje reprezentacije, koja putuje na pripremni turnir u Dohi, gdje će igrati protiv Slovenije i Bugarske

Prvo nešto o neizvjesnom hrvatskom prvenstvu, ali i iznenađenjima kojih je bilo i u zadnjem odigranom kolu.

'Zanimljivo kolo, ali svako sljedeće bit će još zanimljivije. Nismo očekivali da će Hajduk izgubiti bodove protiv Istre, no vidjelo se u zadnjih par kola da Hajduk malo gubi fokus, da podliježe pritisku. Bit će zanimljiva sva kola do kraja', rekao je Pranjić na HRT-u o ligaškom vikendu iza nas, osvrnuvši se potom na okupljanje Vatrenih:

  • +11
HT Prva liga: Istra 1961 - Hajduk, 6.3.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

'Sve je očekivano. Izbornik se vodio time da su na popisu svi igrači koji su u dobroj formi. Ovo je možda najbolje što trenutačno imamo, nema nekih velikih iznenađenja.'

I prijateljske utakmice imaju svoj draž, ali i važnost…

'Svaka je utakmica reprezentaciji bitna, bez obzira je li prijateljska ili kvalifikacijska. Izbornik je najavio da će probati novi sustav, s trojicom iza, što naši igrači igraju jako dobro u klubovima, a bit će zanimljivo vidjeti kako će Perišić reagirati na to', prokomentirao je gost emisije Stadion predstojeći pripremni turnir u Dohi.

Podsjetimo, izbornik Zlatko Dalić najavio je da će ga iskoristiti za isprobavanje novog sustava igre.

'Ove utakmice poslužiti će isprobavanju. Zanimljivo je vidjeti kako izbornik komunicira, priča normalnim jezikom, da ga svi razumiju, ne samo nogometni stručnjaci', zaključio je Pranjić.