ivan leko

Bivši trener Hajduka ovo nikad nije doživio: Bori se ili umri

22.04.2024 u 12:52

Bionic
Reading

Bivši trener Hajduka Ivan Leko je na velikim mukama. U 4. kolu doigravanja belgijskog prvenstva za nastup u Konferencijskoj ligi njegov je Standard Liege odigrao neriješeno s posljednjom ekipom poretka.

Westerlo je uzeo bod u utakmici sa šest golova, a mogao je i puno više. Naime, Lekina ekipa je bila u zaostatku od 1:3 u 65. minuti.

Standard je uspio smanjiti u 77. minuti golom Stevena Alazatea, a potom su izjednačili u 93. minuti preko Konstantinosa Laifisa.

Lekina momčad se trenutno nalazi na petom mjestu lige u kojoj se doigrava za mjesto u Konferencijskoj ligi, a ne zna za pobjedu već više od mjesec dana.

Navijači su izrazili nezadovoljstvo istaknutim transparentom:

'Najgora sezona u našoj povijesti. Sramota za naš klub. Bori se ili umri'. Nakon toga napustili su stadion. Igrala se 65. minuta, Westerlo su vodili 3:1.

To kao da je trgnulo igrače koji su uspjeli izjednačiti. Leko je ovako prokomentirao potez navijača:

'Navijači potpuno razumijem. Da sam bio na njihovom mjestu, i ja bih otišao s tribine. Kad vam ide dobro, oni vas nagrade. Kada je teško, opet su tu. Mi smo veliki klub, ali ne i velika momčad. Navijači imaju ideju kakav Standard žele gledati, ali to se ne vidi na terenu. Oni hoće predanost, disciplinu, energiju i fokus, a mi im to ne dajemo.'

Standings provided by Sofascore