pred kamerama htv-a

Bivši šef Michaela Schumachera otkrio vijest koja neće ostaviti ravnodušnim ni jednog obožavatelja legendarnog Nijemca

16.07.2020 u 20:02

Bionic
Reading

Drugog dana boravka u Hrvatskoj, predsjednik Svjetske automobilističke federacije (FIA) i posebni izaslanik za sigurnost na cestama Ujedinjenih naroda, Jean Todt u društvu predsjednika Hrvatskog auto i karting saveza Davorina Štetnera te glavnog tajnika Zrinka Gregureka održali su sastanak s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem.

Jean Todt, poznat kao nekadašnji voditelj Ferrarijeve momčadi u Formuli 1 i svojevrsni mentor i trener Michaela Schumachera, sastao se i s bivšom predsjednicom RH Kolindom Grabar Kitarović, kandidatkinjom za sutrašnji izbor za članicu Međunarodnog olimpijskog odbora. Sastanku je nazočio i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša.

Jean Todt dao je i ekskluzivni intervju za hrvatsku radio-televiziju, a na upit viđa li se s Michaelom Schumacherom, sedmerostrukim svjetskim prvakom, s kojim je surađivao u Ferrariju od 2000. do 2004. godine, kada je legendarni Nijemac osvojio pet naslova prvaka, Todt je dao znakoviti odgovor.

Podsjetimo, nakon skijaške nesreće 2013. svjetska javnost vrlo malo zna, gotovo ništa o stanju slavnog Nijemca. Prošle godine baš je Jean Todt, njegov bivši šef i veliki prijatelj u jednom intervjuu rekao da posjećuje Schumachera u njegovom domu i gleda utrke Formule 1 s njim.

' I dalje se viđamo. Naravno, kao što ste dobro i rekli, to je nešto veoma privatno. Volim Michaela, volim njegovu obitelj i koliko god vremena mogu provesti s njim i obitelji, to i činim'.

Cijeli intervju sa Jeanom Todtom pročitajte OVDJE.