ODGOVOR NIJE DOBIO

Bivši kapetan Ukrajine odlučio ostati u ruskom Zenitu i šokirao sunarodnjaka: Timo, zašto sada šutiš, kako ćeš živjeti s tim?

03.03.2022 u 18:47

Bionic
Reading

Zenit je s 3:2 pobijedio Rubin iz Kazana u 19. kolu ruskog nogometnog prvenstva, a ukrajinski nogometaš Jaroslav Rakicki nije nastupio za Zenit nakon čega je i raskinuo ugovor s klubom.

U Zenitu je ostao njegov sunarodnjak, nekadašnji kapetan ukrajinske reprezentacije Anatolij Timoščuk, pišu Sportske novosti.

Timoščuk u Zeniku radi zadnjih pet godina kao pomoćni trener, a sada je izgleda odlučio ostati u klubu usprkos situaciji u njegovoj rodnoj Ukrajini. Timoščuka je zbog šutnje prozvao nekadašnji suigrač iz reprezentacije Jevgenij Levčenko.

'Timo, zašto si to napravio? Pa ti si iz Ukrajine! Kako možeš šutjeti i nastaviti tamo raditi? Igrali smo zajedno za istu reprezentaciju, nosili taj dres s ponosom, pjevali himnu, slavili i tugovali... Zašto sada šutiš? Kako ćeš živjeti s tim?', pita se Levčenko.

Timoščuk ne nije oglasio s odgovorom. Bivši kapetan Ukrajine je u karijeri igrao za Volyn, Šahtar Donjeck, Zenit, Bayern i Kairat, a za reprezentaciju je odigrao čak 144 utakmice i zabio četiri gola.