IZAĆI ĆU KAO POBJEDNIK

Bivši igrač Dinama se javio iz bolnice s groznim vijestima: Nažalost, dijagnosticiran mi je tumor

02.01.2023 u 22:01

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Dinama, Bojan Knežević na svojem je Instagram profilu objavio vijest kako boluje od tumora na testisu. Nekadašnji Modri je uz vijest podijelio i fotografiju te poručio kako će uskoro biti podvrgnut operaciji, a zatim obaviti i potrebne pretrage

Knežević je za klub iz Maksimira debitirao sa samo 17 godina i slovio je kao jedan od najvećih Dinamovih talenata zadnjeg desetljeća. Iza sebe ima i nastupe u Europi, čak i Ligi prvaka, za mlade reprezentacije, a igrao je u Lokomotivi, Olimpiji, Kopru, pišu Sportske novosti.

Prije otpilike dva tjedna prešao je u Termoli, klub iz talijanske četvrte lige.

'Prije svega želim svima čestitati Sretnu Novu Godinu, puno sreće, ljubavi, uspjeha i naravno zdravlja! Nažalost moja nije počela dobro, dijagnosticiran mi je tumor desnog testisa te ću sutra biti podvrgnut operacijskom zahvatu navedenog. Više informacija i saznanja o vrsti tumora i ostalih bitnih stvari znati ću nakon daljnih pretraga nakon operacije. Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta. Jedino i zadnje što mogu napisati je LET’S DO IT!', napisao je Knežević u svojoj Instagram objavi.