novi 'zmajček'

Bišćan ipak napušta Rudeš! Preuzima posrnulog velikana iz susjedstva

29.05.2017 u 06:51

Bionic
Reading

Igor Bišćan s Rudešom je napravio sjajan posao, uveo je klub u MAXtv Prvu ligu, no čini se da neće ostati na klupi novog prvoligaša. Navodno je sve dogovorio s ljubljanskom Olimpijom...

Milan Mandarić (78) prije dvije je godine za oko četiri milijuna eura kupio ljubljansku Olimpiju. Posrnuli velikan svojedobno je ispao i iz prve slovenske lige, bio je i na rubu bankrota... No, financijska injekcija iskusnog Mandarića koji je svojedobno imao vlasničke udjele u Portsmouthu, Charleroiju, Nici, Sheffield Wednesdayu i Leicesteru uspjela je 'zmajčeke' vratiti u život.

Sad je Olimpija ponovno stabilan slovenski prvoligaš, koji sljedeće sezone želi vratiti naslov prvaka. Zato je Mandarić odlučio angažirati mladog i ambicioznog trenera, a izbor je pao baš na Igora Bišćana.

Cijeli je posao već navodno dogovoren, a Bišćan bi već ovog tjedna trebao biti predstavljen u Ljubljani. Vjerojatno nakon što Olimpija u srijedu 31. svibnja, s Domžalama odigra finale slovenskog Kupa.

Slovenski izvori navode kako je sve već riješeno i odavno dogovoreno, samo se čeka i službeni kraj sezone da se angažman Igora Bišćana kao novog trenera ljubljanske Olimpije i službeno potvrdi.